Kvällarnas matproblem

Once again så ligger jag alltså i sängen, egentligen meningen att jag ska sova. Ungefär bara då jag bloggar alls, men vad ska jag göra? Min blogg och jag uppdaterar hur ofta och/eller sällan jag vill! (Liten hint till mina fina klasskamrater som jag ändå tycker om väldigt mycket.)

Anyhow, har alltså varit dödssjuk (nästan) sen i Lördags natt, så jag har varken kunnat äta eller stå på benen i två dagar. Det här med att vara sängliggande är väl inte så farligt men ge mig mat for godness sake! Har fått i mig ungefär 2 mandariner, en halv pannkaka, lite kött och (mosad) potatis under dessa dagar. Tror inte ni förstår hur hemskt det är, håller på att avlida.
Och min enda matkompis på skolan har ju börjat med någon dum jäkla diet, himla onödigt. Vem ska jag nu sitta och proppa i mig käk tills vi rullat fram? Tror du vet vem du är, men kan ge en liten hint: Börjar på M och slutar på ikaela.

Där har ni en update på mina matproblem just nu. Insåg just att detta inlägg måste vara hemskt ointressant för er som inte bryr er om min mat. Men det är det enda mitt liv består av: Mat, tumblr och Sims. (Lite pojkvän där någonstans med.)
Puss mina kära vänner och läsare, hoppas ni slipper bli lika sjuka som mig!


Alla fina saker ni skrivit!
Postat av: Sam ~ *

Du får äta massa glass!! Försöka iaf, det är bra när man är sjuk!

2013-01-15 @ 13:34:08
URL: http://samspooky.blogg.se
Postat av: natis

Bli frisk, min fina. Ugh. :(

2013-01-15 @ 13:53:12

Skriv nåt och gör mig glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback