Hallå där!

I haz a bore, MEN jag har kommit på en sak. Så alla som är helt ointresserade av min dock-addiction kan sluta läsa NU;
Othello ska få en röd peruk istället för en svart, iallafall till att börja med.Den för att vara exakt. Och jag har 2000 kronor, pappa ska låna mig resten så ska jag betala tillbaka det. Vilket innebär att han nog köps i veckan, BOOYYYAAAAHHHH!


Det var allt, hejdå :D

randomness ftw

Uppdaterar mest för att.
Hej 8)))))

Jag är trött. Mycket värt inlägg. Hmmmmm.
SNART KÖPS OTHELLO HEM, ni ville veta. Ska cosplaya Sebastian från Kuroshitsuji på Uppcon med, hmmmmm!


Wish me luck.

Mittwoch

Ignorera fina felstavningarna i mitt förra inlägg tack. -.-'
Idag slutade vi ungefär halv 3, som varje onsdag iofs. (Jag hade tyska, därav rubriken)
Kom hem, Elisabet var hemma innan hon drog till jobbet. Då kollade jag på extramaterialet till Harry Potter 3 innan älskade bästaste storasyster ringde så vi åkte iväg litegranna. Nu sitter jag och kollar på själva filmen, haha. Kan ju säga att Draco Malfoy/Tom Felton är ganska väldigt assnygg. Jag skulle kunna vara med i HP och spela hans flickvän, bra idé va? ((((;


Fick bli en fin bild på Xenophilius Lovegood (spelas av Rhys Ifans) för att han är cool :D

Harry Potter <333333333333

Om typ 2-3 månader någonting, då jävlar! Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I har biopremiär, i augusti. Jag tror jag dör av, allvarligt. Harry Potter är den bästaste bästa serien som finns, och något jag verkligen växt upp med. Och nu finns det trailers, och bilder och skit! Ååh <3
Ni fattar inte hur överlycklig jag är, Harry Potter är det bästa som hänt kulturvärlden!

Såndär politik

Oj vad aktiv jag är. Det går i vågor, menmen.

Nu ska jag göra som alla andra och klaga på SD. Hur någon kan stötta dom går bortom mitt förstånd.
Jag tycker att dom är ett rasistparti, oavsett vad andra säger. Kalla det främlingsfientligt if you want too, men dom borde i varje fall inte sitta i Sveriges riksdag. Dom vill ha 90% mindre invandrare. Vilket innebär att 90% människor som skulle kunna få ett bra liv i sverige, måste stanna kvar i sina hemland som dom flytt från av en anledning. Krig, översvämmningar, naturkatastrofer, förföljelse och jag vettefan. Gå fram till en SD:are och säg att "det finns jättemånga invandrare som jobbar också".
Vad får du för svar? "Precis, dom tar våra jobb."
Annars säger dom att "dom lever på bidrag".
Fast sen är det ju inte bara invandrare det handlar om heller, fast det är SD's viktigaste fråga. Ta HBT-personer som ett exempel. Hur många år har vi inte försökt kämpa oss till att alla människor ska ha samma rättigheter, och nu får äntligen samkönade par gifta sig i kyrkan?  Det vill SD ha bort. Hur tänker dom då?

Jag kan nästan förstå varför dom fått så pass mycket röster, nästan. Det har varit 4 förjävliga år rätt utsagt, det vet tillochmed jag. Från att ha gått typ 70 miljoner i överskott till 20 miljoner back, vilket jag läste nånstans. Så fort något är fel är det lättaste alltid att skylla på någon annan. Och vilka skyller man på då? Invandrarna. "Dom tar våra jobb, dom lever på bidrag, blablabla." Det har SD spelat på, folks förvirring. Men blir det bättre tider nu, vilket jag är övertygad om att det kommer bli, så behöver folk inte skylla på invandrarna längre. Och då behöver inte folk SD längre.
Jag får rösta i nästa val, och jag vet då vad jag ska rösta på och det är inte SD.

Rösta rätt, rösta rött!


photoshop <3Skulle inte jag vara söt som fjortis? :DDDD

Vilket liv

*leka i ps*


Happiness ~Jag har världens bästa människa här, hihi <3

Thas Helg

Jag ska designa om min blogg, kom jag på... Nyss.

Jag sitter med hårfärg i håret, fast jag vettefan när jag ska skölja ur det. Nej, det är inte svart. Hemma från skolan idag, stackars mig. HAHA, nejmen jag är faktiskt sjuk, tro det eller ej!
Ja, vi var ju i stugan i helgen. Jag, Matilda, Ronny, Calle och Pappa, och så Elisabet som var där sedan tidigare. Jag sov i källaren med Matilda och Ronny, vi drog ihop sängarna så det blev kinda dubbelsäng-ish. Fredag natt dog jag typ 4784689748 gånger på en halvtimme. Vi hade kuddkrig, och kittelkrig, och brottningskrig. Mitt i allt la sig Matilda på golvet, och jag skulle tränga ut Ronyy från sängen, så låg han på sängen som stod längst från väggen, en såndär ihopfällbar. Helt plötsligt tippade den åt sidan, HAHAHA. Fyfan vad jag garvade. Ronny bah "........... varför ligger jag på golvet helt plötsligt?" <3

Och så var vi på skogspromenad, och hittade en rådjursskalle eller nåt, och klappade kossor. Grannarna har massa kor, och hagen går precis nedanför tomten. Dom var jättefula <:

Oj, vad långt och meningslöst! HAHA. Hejdå, nu ska jag snart skölja ur håret :3

~*

Jag har aldrig vaknat så rädd
som då, och jag minns det
så väl.

"Jag klarar inte
av dig längre. Jag saknar
den gamla du. Hon som
fanns bakom en,
och aldrig svek.
Inte hon du blivit,
hon som bara snackar.
Hon som aldrig vill
veta av mig längre.
Den riktiga du, som
var dedär äkta.
Du är inte rätt."

Lova att det aldrig händer.
Att jag aldrig får höra
orden att du inte vill
vara hos mig längre.
Det finns inget
som skrämmer mig
lika mycket.

Älskling, jag saknar dig.

lalala

TJA! Hej jag är så aktiv här så man dööööööör! ;$$$$$$$$$$$$$
Fast ne.

I helgen ska vi till stugan, jag fyller år på lördag(!!!!!!!!!!!!!!!) och massa. Så nästa helg ska jag upp till tha norrland och ha kalas där, för släkt och folk. Mamma ska baka smörgåstårta har jag bestämt. Heter dte ens baka smörgåstårta? Eller typ... göra? Skitsamma.


Fin bild på mig och Madde från typ i... förrgår? Snodde den av Michaela ;pPPPpppPp