Kvällstankar

Ligger i sängen och borde egentligen sova. Skriver på telefonen så ni får ursäkta eventuella typos och ord som inte passar in, har inte riktigt lärt mig allt det här än.

Men jag har tänkt på det här med nyår, nyårslöften, nystart. Allting börjar med "ny". Varför? Varför vänta till 1a januari för att göra en ändring i ditt liv? Vill du börja träna - Gör det nu. Sluta röka, bara snäll mot människor, vad du nu än kan komma att tänka på. Varför ska man ha ett utsatt datum för det? Samma sak med Alla Hjärtans Dag; Behöver du verkligen en speciell dag för att visa folk att du älskar dom och att dom är viktiga?
Men tillbaka till nyår. Sist jag hade nyårslöften var ganska exakt 2 år sedan. I åttan, just när allt mitt trams hade börjat. Ett av mina löften var att må bättre och sluta skära mig - Det löftet höll jag ungefär fyra dagar. Det kan ju visserligen ha att göra med att jag var alldeles för mentalt svag för att ens orka försöka då. Men nu... Jag har haft fyra återfall sen det blev jag och Nathan, den 11e September.
Ja, jag försöker komma någon vart med det här: Gör din skillnad nu, och vänta inte till ett specifikt datum. Vänta på din egen, naturliga pepp till vad det än är du vill, tvinga inte fram något enbart för att det känns son du måste göra något precis just då. Vad du än gör så ska du göra det för dig själv, eller hur? Inte för att någon annan förväntar sig det av dig eller för att det är så man "ska" göra. Sätt dig själv främst. Ingen annan kan förstå dig, vara trygg med dig eller älska dig om du konstant klagar på dig själv. Var den du är så ska du se att allt ordnar sig.


Alla fina saker ni skrivit!
Postat av: Lee

word, bro

2013-01-08 @ 02:23:15
URL: http://bananacan.blogg.se

Skriv nåt och gör mig glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback