Något jag insåg igår:

Min katt är tjock.

Godis i mängder

Dom har extrapris på lösgodis på ica, 5 kr/hg, så jag köpte på mig en påse till mig själv.
Gillar geisha, du då?

Hejsan hoppsan lillebror

Hallå i stugan! Tjena mors! Morsning korsning! 
Lovade min kära vän Mikaela att jag skulle skriva ett inlägg om henne, så här kommer det.
Hon är himla söt och snäll ibland men oftast vill man slå henne. Puss.
 
Här är Mikaela och jag:

Music for the masses

Måste bara tipsa er om två av mina absoluta favoritlåtar, inte bara just nu utan överhuvudtaget. Båda två hittade jag för ungefär två år sedan och har kunnat lyssna på non-stop sedan dess. Dom är helt sjukt fina och har hjälpt mig otroligt mycket genom många av mina "svåra" perioder. Oslagbart fina är de.
 
 
 

Idag är jag duktig.

 
That's right! Idag är jag helt galet snäll och duktig. Ska skriva en lista:
1. Sprang till bussen i -30 för att komma i tid till skolan.
2. Hjälpte en kvinna på bussen som inte fick upp barnvagnen.
3. Skrivit svenskaprov som kändes himla bra! (Kommer bli ledsen om jag inte får A.) 
4. Plockade undan i köket + plockade i och ur diskmaskinen när jag kom hem.
5. Fredagskväll + jag är 16 men jag ska INTE ut! Tänker sitta hemma och njuta av att inte behöva göra något istället. :)
 
Så, jag tycker att jag förtjänar applåder för detta, eller hur? (Säg ja.)
P.S. Vad tycker ni om mina paint-skills där uppe på bilden? 
Följ min blogg med Bloglovin

Busstrams

Sitter på bussen hem, innan vi slutat som den gangster jag är!!!!
Nejmen. Mitt möte drog över, har fått giltig frånvaro av lärare och jag ska hem och plugga så det väger upp sig. (Inte så gangster längre...)

Anyhow så lyckades jag ta mig genom skolan idag, trots att flera lärare bland annat undrat varför jag inte var hemma istället. Dom tycker att jag är konstig. Jag tycker att dom är konstiga, vem vill bli lärare liksom!?!?!?!? (Förlåt om ni läser det här, förstår inte varför ni skulle göra det men man vet aldrig med min skola.)
Nu får det här räcka som dåligt inlägg, hejdå vänner. <3


Kvällarnas matproblem

Once again så ligger jag alltså i sängen, egentligen meningen att jag ska sova. Ungefär bara då jag bloggar alls, men vad ska jag göra? Min blogg och jag uppdaterar hur ofta och/eller sällan jag vill! (Liten hint till mina fina klasskamrater som jag ändå tycker om väldigt mycket.)

Anyhow, har alltså varit dödssjuk (nästan) sen i Lördags natt, så jag har varken kunnat äta eller stå på benen i två dagar. Det här med att vara sängliggande är väl inte så farligt men ge mig mat for godness sake! Har fått i mig ungefär 2 mandariner, en halv pannkaka, lite kött och (mosad) potatis under dessa dagar. Tror inte ni förstår hur hemskt det är, håller på att avlida.
Och min enda matkompis på skolan har ju börjat med någon dum jäkla diet, himla onödigt. Vem ska jag nu sitta och proppa i mig käk tills vi rullat fram? Tror du vet vem du är, men kan ge en liten hint: Börjar på M och slutar på ikaela.

Där har ni en update på mina matproblem just nu. Insåg just att detta inlägg måste vara hemskt ointressant för er som inte bryr er om min mat. Men det är det enda mitt liv består av: Mat, tumblr och Sims. (Lite pojkvän där någonstans med.)
Puss mina kära vänner och läsare, hoppas ni slipper bli lika sjuka som mig!


Hej kompisar

Sitter på samhällslektionen och ska egentligen jobba med EU, så här söta är jag och Mikaela idag. P.S. Skjortfredag lever vidare!!!11!1!
 

Rapunzel of Sweden

Låg och läste genom några av mina favoritbloggar (Kickbackpack yäyä) och insåg att alla använder löshår från Rapunzel. Är jag en hipp och frän bloggare nu? :D


Paket!

Paket på posten och påse från H&M, underbart <3


Ny header

Yuuus, ny header men den är bara tillfällig. Har haft den förra i över ett år så hej och hå, här kommer det förändringar!
 
Vad gillar ni mitt hår förresten?

Lunchbloggning

Sitter på Dragon House med mina homies. Käkat buffé till lunch, mmhh privatskola <333


Kvällstankar

Ligger i sängen och borde egentligen sova. Skriver på telefonen så ni får ursäkta eventuella typos och ord som inte passar in, har inte riktigt lärt mig allt det här än.

Men jag har tänkt på det här med nyår, nyårslöften, nystart. Allting börjar med "ny". Varför? Varför vänta till 1a januari för att göra en ändring i ditt liv? Vill du börja träna - Gör det nu. Sluta röka, bara snäll mot människor, vad du nu än kan komma att tänka på. Varför ska man ha ett utsatt datum för det? Samma sak med Alla Hjärtans Dag; Behöver du verkligen en speciell dag för att visa folk att du älskar dom och att dom är viktiga?
Men tillbaka till nyår. Sist jag hade nyårslöften var ganska exakt 2 år sedan. I åttan, just när allt mitt trams hade börjat. Ett av mina löften var att må bättre och sluta skära mig - Det löftet höll jag ungefär fyra dagar. Det kan ju visserligen ha att göra med att jag var alldeles för mentalt svag för att ens orka försöka då. Men nu... Jag har haft fyra återfall sen det blev jag och Nathan, den 11e September.
Ja, jag försöker komma någon vart med det här: Gör din skillnad nu, och vänta inte till ett specifikt datum. Vänta på din egen, naturliga pepp till vad det än är du vill, tvinga inte fram något enbart för att det känns son du måste göra något precis just då. Vad du än gör så ska du göra det för dig själv, eller hur? Inte för att någon annan förväntar sig det av dig eller för att det är så man "ska" göra. Sätt dig själv främst. Ingen annan kan förstå dig, vara trygg med dig eller älska dig om du konstant klagar på dig själv. Var den du är så ska du se att allt ordnar sig.


Tävling

Yes, känner mig tvungen att göra det här för jag är grymt sugen på en del av grejerna. :3 Wish me luck!
 

Nöjd tjej

Såhär fint är mitt hår just nu! På bilden är det inte ens inklippt heller, åh. Helnöjd!


Sjuk och ledsen tjej

Ligger i sängen och tycker synd om mig själv eftersom jag håller på att få le förkylning of doom. Dessutom åker Nathan hem idag så jag får inte träffa honom förrän på tisdag, när skolan börjar.
Ibland har man problem minsann!