I’ve been looking for the one tonight

 
Inte alls brutalt avundsjuk på tjejen som är med Riker (randig tröja), nejdå!

Feb. 22, 2013

Sitter i ett tomt klassrum på skolan och gör ingenting eftersom jag är klar med uppgiften vi ska göra. Men istället för att få åka hem och faktiskt göra något så ska jag alltså sitta här pga ingen dator på skolan, eventuellt jobba med matte i ett kapitel vi inte gått genom. Sounds very, very legit. Lagomt less på mina lärare för tillfället.


Kajsa om 10 år:


Livsfilosofen Kajsa

Var på ikea idag med storasyster och Tova. Har kommit fram till att det är hemskt för jag vill bara flytta hemifrån NU. Kunna få möblera och dekorera allting precis som jag själv vill, hoppa omkring i köket och baka cupcakes utan att någon kan säga ett dugg om det och bara få vara. Men nej, det är ungefär två år kvar innan jag kan göra det.

Just nu är jag hos syster fast jag egentligen borde vara hemma och skriva på rapporten om knarkkriget i Colombia som ska in ikväll och jag inte ens har börjat på. Way to go!


Ny bloggdesign!

Yesbox, har införskaffat mig en ny header (med det mesta som beskriver mig inkluderat på något sätt) och pillat med lite andra småsaker. Ser ni inte den nya designen så tryck F5 på tangentbordet!
 
 
What do you think? :3

Now playing:

Looking for the light to shine;
Start a fire.
Girl, I'd be the first in line. 
And baby when the stars align,
We can't get no higher.
You just give me a sign.

Varje saga har ett slut.

Ja, som många redan vet (ni som inte visste får veta nu) så är det slut mellan mig och Nathan. Anledning är för att jag måste försöka lyckas plocka ihop mig själv och då måste jag få koncentrera mig på det. Ingen vet vad som händer i framtiden men jag ångrar verkligen inte de senaste fem månaderna och skulle inte glömma eller radera dem för allt i världen. Tack för den här tiden, finaste du.
11/9 2012 - 12/2 2013
 

Somewhere another pretty vein just died